Poll: Dizajni i ri?
Sa ju pelqen dizajni i ri i ueb faqes?
Currently active users: 2
Guests: 2
Users: 0
youtube youtube
image

BAJRAM PARTY-LIVE MUSIK

BAJRAM PARTY-LIVE MUSIK RTVZIK ORAGANIZON MBRËMJE GAZMORE ME SUPER YJET E ESTRADËS SHQIPËTARE: SHPAT KASAPI DHE ROVENA STEFA
image

Shpat Kasapi - Mekatare si gjithmone 2010

Video klipi me i ri Mekatare si gjithmone 2010 ...
Më tepër
image

28.07. 2010 Pishina "MEDI" Doganaj Kacanik

Ju mipres ne Pishina "MEDI" Doganaj Kacanik 28.07.2010
image

27.07. 2010 Klubi "NEW YORK" Kërcove

Ju mipres ne clubin e mirenjohur "NEW YORK" ne Kërcove me daten 27.07.2010
image

23.07.2010 club''ROVENA CLUB'' Durres

Me daten 23.07.2010 ju mipres ne lkubin e mirenjohur ''ROVENA CLUB'' ne Durres
image

18.07. 2010 Klubi "ZIG ZAG" Rahovec

Ju mipres ne clubin e mirenjohur ne Rahovec me daten 18.07.2010

FOTOGALERIA
image
image
image
image
image
image
PreviousNext
VIDEO KLIPE

www.albart.com